Noutăți despre 3facturi.ro

3facturi.ro
Utilizatorii înregistraţi pot salva datele clienţilor şi ale produselor economisind timp şi uşurând emiterea facturilor. Sistemul este uşor de folosit. Pentru a începe facturarea online trebuie doar să te înregistrezi.
3facturi.ro - inteligent pentru oameni de afaceri in miscare
Training 3facturi.ro - pentru oameni în mișcare ...

În cadrul evenimentului vom vorbi despre avantajele folosirii unui sistem de facturare online și vom face o demonstrație a serviciului 3facturi.ro, încât în 30 de minute vei deveni expert în a emite facturi online pentru firma ta.

Adăugat: 23/06/2014
app.3facturi.ro
app.3facturi.ro - Facturile firmei tale, tot timpul la îndemână

Ai nevoie să îi reamintești unui client de plata unei facturi? Vrei sa verifici datele de contact ale unui client sau prețul unui produs? Acum poți face acest lucru de pe mobil.

Adăugat: 15/06/2014
Funcție nouă pe 3facturi.ro: Completarea automată a datelor firmei, la completarea CIF

Duminică, 18 mai 2014, am implementat pe www.3facturi.ro o nouă funcție, care ușurează activitatea utilizatorilor. La adăugarea unui client nou la secțiunea Clienți sau la secțiunea Emite facturi, poți adăuga datele clientului automat, doar prin inserarea corectă a codului CIF.

Adăugat: 19/05/2014
Cum facturez catre persoane fizice cu 3facturi.ro? | 3facturi.ro
Cum facturez către persoane fizice cu 3facturi.ro?

Cu 3facturi.ro poți salva datele clienților firmei tale într-o listă de clienți, ușurând astfel emiterea de facturi viitoare către aceștia. Dacă beneficiarul facturii tale este o persoană fizică, la completarea datelor clientului, în loc de CIF, se completează CNP-ul beneficiarului. Vezi un exemplu în acest articol.

Adăugat: 02/03/2014
3facturi.ro - Este obligatorie semnarea și ștampilarea facturilor?
Este obligatorie semnarea și ștampilarea facturilor?

Codul Fiscal stabilește în articolul 155 că ștampilarea și semnarea facturilor nu este obligatorie. Această reglementare a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2007 și este valabilă și pentru facturile emise și transmise în format electronic.

Adăugat: 01/02/2014
Cum emit o factură fără TVA cu 3facturi.ro?

3facturi.ro poate fi folosit pentru emiterea facturilor în egală măsură de către firmele plătitoare, cât şi neplătitoare de TVA. Ca firmă neplătitoare de TVA trebuie să emiți facturi care să nu conţină coloana TVA, valoarea totală a produselor fiind egală cu valoarea totală a facturii.

Adăugat: 28/01/2014
Cauți factura ta online de la Orange, E.ON, Cosmote si altele?

În ultimul an tot mai multe companii, în special cele de telefonice mobilă și energie electrică au lansat pentru clienții lor servicii de vizualizare și plată online a facturilor, o modalitate mai simplă şi mai rapidă de a plăti factura lunară. Deoarece am observat că mai mulți cititori ajung pe site-ul nostru căutând facturile online pe care le au ei de plătit la Orange, Cosmote sau E.ON, vă vom ghida unde le puteți găsi.

Adăugat: 25/07/2013
Codul de identificare fiscală – cum știe www.3facturi.ro dacă ești sau nu plătitor de TVA?

3facturi.ro face totul mai simplu pentru utilizatorii săi, folosind la maxim informațiile oferite de aceștia. Astfel, în funcție de atributul fiscal atașat codului unic de înregistrare, sistemul recunoaște automat dacă ești sau nu plătitor de TVA, modificând setările pentru contul tău în funcție de aceasta. Dacă atributul fiscal are valoarea RO, semnalând că ești plătitor de TVA, sistemul va adăuga informațiile legate de TVA acolo unde este necesar.

Adăugat: 02/07/2013
3facturi.ro prezinta think-business.ro

Dintre noutatile de saptamana aceasta iti vom povesti despre noul nostru partener, portalul de consultanta de afaceri si management, think-business.ro. Echipa Think Business te poate ajuta sa incepi propria afacere sau te poate consilia personal in procesul cresterii business-ului tau.

Adăugat: 17/06/2013
Despre noi

3facturi.ro este mai mult decât un serviciu de facturare online. Este un concept care te ajută să fii mai eficient, să ai mai mult timp liber şi să lucrezi de unde vrei. În plus, te incurajează să faci cu uşurinţă ceea ce îţi place, fără a fi dependent de birou.

Adăugat: 01/06/2013